• A310-ph1 RA
  • A110-1300VC JvP
  • GTA afsluitdijk-VO
  • A110-back
  • Alpines RA
  • A110-cockpit VO
  • A110 nose VO
  • BannerA310PGTwitrood

  • A110Concept
  • A110Motor
  • Randall

Alpine Revue

AR 113

Klik op de bovenstaande cover voor meer informatie over ons clubblad AR 

Evenementen

Geen evenementen

Eindejaars Event 'Tour de Corse'

Met 'Tour de Corse Automobiles' in het 'Gooi & Vecht'

Volop zon en temperaturen tot wel 20 graden, het lijkt wel zomer, hoewel het ondertussen toch al november is. Dit betekent dat het tijd is voor het eindejaarsevenement 2014. Deze keer is de regio ‘Gooi & Vecht’ aan de beurt met al haar moois.
Een vrij grote groep Alpinisten arriveert vrijdagavond al en wordt in ‘Hotel Rechthuis te Muiderberg’ warm onthaald door Jeroen en Leana. Zij hebben voor een lekker diner gezorgd. Het wordt al snel heel gezellig aan tafel, met een passend vervolg aan de bar, waar onder andere de lekkere ‘La Chouffe’ bijdraagt aan een heel gezellige avond.

eindejaarsevent edw 031
Zaterdagmorgen wordt de groep nog een stuk groter en na het gebruikelijke koffie en gebak, neemt Leana het woord en geeft ons de nodige richtlijnen over het verdere verloop van de dag. De ochtendrit leidt ons naar de prachtige lunchlocatie ‘Ottenhome’. Het restaurant van Ottenhome heeft een groot lounge terras aan het water en schitterend panorama uitzicht over één van de Loosdrechtse Plassen, de Wijde Blik. Iedereen geniet met volle teugen van het mooie weer en de prachtige omgeving.
Na de lunch zoeken we de iets rustiger wegen op tot grote vreugde van een aantal Alpinisten. Terug bij Hotel Rechthuis blijft iedereen buiten nog genieten van dit prachtige weer en natuurlijk van de mooie bolides opgesteld rond het hotel. Met een lekker diner en nog heel wat benzine praatjes sluiten we de eerste dag af.

Compositie 1
Zondagmorgen na het ontbijt vervoegen nog een paar leden onze groep voor de tweede dag van ons eindejaarsevenement. Alle equipes vertrekken alweer onder een stralende zon voor het eerste gedeelte van de zondagrit, die vandaag duidelijk een landelijker karakter heeft. De lunch gebruiken we in Grand café restaurant 't Meenthuis in Blaricum, waar ze smakelijke gerechten maken bereid op ambachtelijke wijze en met lokale producten.

Compositie 2
Na de lunch beginnen we aan het laatste gedeelte van onze toertocht met als bestemming de werkplaats van ‘Tour de Corse Automobiles’, wat zeker een mooie afsluiting is van ons weekendje ‘Gooi & Vecht’. Jeroen heeft een knap ingerichte werkplaats en is gespecialiseerd in Alpine Renault, Renault Sport en Simca Rallye.

Jeroen en Leana dank je wel voor dit gezellige en goed georganiseerde eindejaarsevenement!

Meer foto's: http://arcn.org/gallery/category/38-eindejaarsevent-2014